SUPER JUNAK POSJETITI ĆE I DJEČJI VRTIĆ RADOST

U svojoj edukativnoj turneji super junak „Recikloman“ posjetiti će djecu u Područnim vrtićima Kaštelir, Vižinada i Sveti Lovreč. Kostimirane predstave za djecu predškolskog uzrasta „Recikloman spašava budućnost“ održati će se prema sljedećem rasporedu:

Dječji vrtić i jaslice „Radost“ – Područni vrtić dana Kaštelir – dana 10.09.2019 s početkom u 10 sati
Dječji vrtić i jaslice „Radost“ – Područni vrtić Vižinada – dana 11.09.2019 s početkom u 10 sati
Dječji vrtić i jaslice „Radost“ – Područni vrtić Sveti Lovreč – dana 12.09.2019 s početkom u 10 sati

Predstave su organizirane u sklopu „Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom“, a sadržaj predstava je edukativnog karaktera. Kroz lik superheroja Reciklomana djeca će imati priliku upoznati se sa pojmovima kao što su recikliranje, gospodarenje otpadom i sprječavanje nastajanja otpada. Pridružite nam se!

Projekt su zajednički realizirale Općine Tar-Vabriga – Torre-Abrega, Vrsar – Orsera, Funtana – Fontane, Sveti Lovreč, Vižinada – Visinada, Višnjan – Visignano, Kaštelir-Labinci – Castelliere-S.Domenica i Usluga Poreč d.o.o. Ukupna vrijednost projekta iznosi 596.838,88 kn od čega je 500.000,00 kn (83%) bespovratnih sredstava potpore Europske unije. Organizacija kostimiranih predstava sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Veselimo se vašem dolasku!