ODGAJATELJI I DJECA ŽELJNO IŠČEKUJU RECIKLOMANA I NJEGOVE PRIJATELJE

Teatar Naranča iz Pule svojom će predstavom „Recikloman spašava budućnost“ razveseliti djecu Dječjeg vrtića „Tići“ u Vrsaru i područnog vrtića u Funtani.

Predstave će se održati prema sljedećem rasporedu:

Dječji vrtić „Tići“ – Vrsar – dana 23.09.2019 s početkom u 10 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimira Nazora u Vrsaru

Dječji vrtić „Tići“ – Područni vrtić Funtana – dana 24.09.2019 s početkom u 10 sati u prostorijama dječjeg vrtića u Funtani

Predstave su organizirane u sklopu „Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom“, a sadržaj predstava je edukativnog karaktera. Kroz lik superheroja Reciklomana djeca će imati priliku upoznati se sa pojmovima kao što su recikliranje, gospodarenje otpadom i sprječavanje nastajanja otpada.

Pridružite nam se!

Projekt su zajednički realizirale Općine Tar-Vabriga – Torre-Abrega, Vrsar – Orsera, Funtana – Fontane, Sveti Lovreč, Vižinada – Visinada, Višnjan – Visignano, Kaštelir-Labinci – Castelliere-S.Domenica i Usluga Poreč d.o.o. Ukupna vrijednost projekta iznosi 596.838,88 kn od čega je 500.000,00 kn (83%) bespovratnih sredstava potpore Europske unije. Organizacija kostimiranih predstava sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Veselimo se vašem dolasku!